Gealan toepassingen

Gealan toepassingen

Kunststof kozijnen op basis van GEALAN NL profielen hebben diverse toepassingen. Als kunststof kozijnenfabriek helpen wij graag met het maken van de juiste keuze.

Nieuwbouw

Esthetiek in de architectuur begint bij het evenwicht van huis en gevel en komt tot uiting in de harmonie van de details. Kunststof kozijnen van het systeem GEALAN NL drukken net zo goed hun stempel op het buitenaanzicht van uw nieuwbouwhuis als op het welzijn binnen uw eigen vier muren. Zo creëert u een eigen huis naar uw eigen voorstellingen en drukt u individualiteit en levensstijl uit.

Kunststof kozijnen van het systeem GEALAN NL verbinden de modernste kozijntechniek met een hoogwaardige ambiance. Want ze vervullen alle functionele eisen voor uitstekende warmte- en geluidsisolatie en inbraakpreventie. Tegelijkertijd overtuigen ze door uitgebalanceerde proporties en harmonie in het gevelaanzicht. De inbouw van deze kozijnen is in ieder geval een slimme investering in de toekomst en vormt met betrekking tot optiek en techniek het alternatief voor hout.

Renovatie

Bij de inbouw van nieuwe kunststof kozijnen streeft de eigenaar van de woning altijd twee dingen na. Naast de optische verbetering van het gebouw gaat het er tevens om de warmte-isolatie van het object langdurig en duidelijk te verbeteren.

Omdat in Nederland oude houten kozijnen vaak naar buiten toe opengaan, moeten de nieuwe kunststof kozijnen dit ook kunnen. Daarom is er bij de constructie van het systeem GEALAN NL plus bijzonder veel aandacht aan besteed om de optiek van houten kozijnen te evenaren en tegelijkertijd naar buiten draaiende profielvarianten aan te bieden. Zo kunnen voor renovatieprojecten van oude woningen de kozijn elementen uit het nieuwe systeem probleemloos worden gebruikt.

Kleurechtheid

Gekleurde kozijnen spelen bij de vormgeving van de gevel een belangrijke rol. Ze zetten niet alleen krachtige accenten, maar bepalen ook het individuele karakter van het gebouw. GEALAN kiest daarom sinds 30 jaar bij de kleurgeving voor een product dat maximale levensduur en kleurechtheid combineert. De oplossing heet acrylcolor. Want deze profielen worden bij het kleurgevingsproces door coëxtrusie vervaardigd en zijn daardoor bijzonder bestendig tegen alle soorten weersomstandigheden en mechanische factoren.

Adres

Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere

Contact

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

Locatie