SPECIAAL VOOR WONINGBOUWVERENIGINGEN

Duurzame kwaliteit voor woningbouwverenigingen

Kunststof Kozijnen en Deuren van Gealan voor de woningbouw

Bij Flevo Kozijnenfabriek begrijpen we dat woningbouwverenigingen op zoek zijn naar duurzame oplossingen van hoge kwaliteit. Daarom bieden wij op maat gemaakte kunststof kozijnen en deuren van Gealan, specifiek ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van de Nederlandse markt.

Onze Aanpak

1. Woningbouwverenigingen op Maat:

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor woningbouwverenigingen. Onze kunststof kozijnen en deuren worden ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen en esthetische voorkeuren van elk project, waardoor uw vastgoedprojecten opvallen.

2. Gealan: innovatie en duurzaamheid:

Als partner van Gealan, een pionier in de industrie, garanderen wij producten van topkwaliteit. Gealan staat bekend om zijn innovatieve profielsystemen, waardoor onze kunststof kozijnen en deuren niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan energie-efficiëntie.

3. Duurzaamheid als prioriteit:

Duurzaamheid is de kern van ons productieproces. Onze kunststof kozijnen en deuren zijn vervaardigd met oog voor het milieu, met materialen die niet alleen lang meegaan maar ook onderhoudsarm zijn. Dit resulteert in kostenbesparing voor woningbouwverenigingen op de lange termijn.

4. Kwaliteit voor de Nederlandse markt:

Wij begrijpen de specifieke eisen van de Nederlandse markt. Onze kozijnen en deuren zijn ontworpen en vervaardigd met het oog op de Nederlandse architectuur en weersomstandigheden, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook visueel aantrekkelijk.

Waarom Flevo Kozijnenfabriek?

Bij Flevo Kozijnenfabriek streven we naar het overtreffen van de verwachtingen van woningbouwverenigingen. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden, van het selecteren van het juiste ontwerp tot een vakkundige installatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Flevo Kozijnenfabriek de perfecte partner is voor duurzame kwaliteit op de Nederlandse markt.

Adres

Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere

Contact

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

Locatie