SPECIAAL VOOR RENOVATIE

Duurzame kwaliteit voor renovatieprojecten

Kunststof kozijnen en deuren van Gealan voor renovatieprojecten

Bij Flevo Kozijnenfabriek zijn we trots op onze rol als leverancier van hoogwaardige kunststof kozijnen en deuren, speciaal ontworpen voor renovatieprojecten op de Nederlandse markt. Met Gealan als onze partner streven we naar duurzaamheid en kwaliteit om uw renovatieproject te laten schitteren.

Onze Toewijding aan Renovatieprojecten

1. Op Maat gemaakte oplossingen voor renovatieprojecten:

Wij begrijpen dat renovatieprojecten variëren in omvang en specificaties. Daarom bieden wij op maat gemaakte kunststof kozijnen en deuren die perfect passen bij de unieke eisen van uw renovatieproject. Van historische panden tot moderne renovaties, wij hebben de juiste oplossingen.

2. Gealan: innovatieve duurzaamheid:

Als officiële partner van Gealan, een vooraanstaand merk in de branche, bieden wij innovatieve en duurzame profielsystemen. Onze kunststof kozijnen en deuren zijn niet alleen energiezuinig, maar ook bestand tegen de Nederlandse weersinvloeden, wat essentieel is voor duurzaamheid in renovatieprojecten.

3. Duurzaamheid als kernprincipe:

Bij Flevo Kozijnenfabriek zien we duurzaamheid als een leidend principe. Onze kunststof kozijnen en deuren worden vervaardigd met aandacht voor het milieu en zijn ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor renovatieprojecten op de lange termijn.

4. Kwaliteit voor de Nederlandse markt:

Onze kozijnen en deuren zijn ontworpen met het oog op de Nederlandse markt, waarbij zowel esthetiek als functionaliteit centraal staan. Of het nu gaat om het behoud van historische details of het creëren van een modernere uitstraling, wij bieden kozijnen die aan uw verwachtingen voldoen.

Waarom Flevo Kozijnenfabriek?

Bij Flevo Kozijnenfabriek geloven we in het overtreffen van verwachtingen. Ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden, van het kiezen van het juiste ontwerp tot een vlekkeloze installatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Flevo Kozijnenfabriek de ideale partner is voor duurzame kwaliteit in uw renovatieproject.

Adres

Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere

Contact

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

Locatie