SPECIAAL VOOR NIEUWBOUW

Duurzame kwaliteit voor nieuwbouwprojecten

Kunststof Kozijnen en Deuren van Gealan voor de woningbouw

Bij Flevo Kozijnenfabriek begrijpen we dat nieuwbouwprojecten vragen om hoogwaardige en duurzame oplossingen. Daarom bieden wij op maat gemaakte kunststof kozijnen en deuren van Gealan, specifiek ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van nieuwbouw op de Nederlandse markt.

Onze Aanpak

1. Op Maat gemaakte oplossingen voor nieuwbouwprojecten:

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk voor nieuwbouwprojecten. Onze kunststof kozijnen en deuren worden ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de unieke specificaties en architecturale visie van elk nieuwbouwproject.

2. Gealan: innovatie en duurzaamheid:

Als trotse partner van Gealan, een vooraanstaande speler in de industrie, garanderen wij producten van topkwaliteit. Gealan staat bekend om zijn innovatieve profielsystemen, waardoor onze kunststof kozijnen en deuren niet alleen duurzaam zijn, maar ook bijdragen aan energie-efficiëntie.

3. Duurzaamheid als kernprincipe:

Duurzaamheid is de kern van ons productieproces. Onze kunststof kozijnen en deuren zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die niet alleen lang meegaan, maar ook onderhoudsarm zijn. Dit resulteert in een duurzame investering voor de lange termijn.

4. Kwaliteit voor de Nederlandse markt:

Wij begrijpen de specifieke behoeften van de Nederlandse markt. Onze kozijnen en deuren zijn ontworpen en vervaardigd met het oog op de Nederlandse bouwstijl en weersomstandigheden, waardoor ze niet alleen functioneel zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Waarom Flevo Kozijnenfabriek?

Bij Flevo Kozijnenfabriek gaan we verder dan alleen het leveren van producten. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden, van het selecteren van het juiste ontwerp tot een vakkundige installatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Flevo Kozijnenfabriek de perfecte partner is voor duurzame kwaliteit in uw nieuwbouwproject.

Adres

Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere

Contact

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

Locatie