SPECIAAL VOOR AANNEMERS

Duurzame kwaliteit voor aannemersbedrijven

Kunststof kozijnen en deuren van Gealan voor aannemersbedrijven

Bij Flevo Kozijnenfabriek begrijpen we de cruciale rol van aannemersbedrijven bij het realiseren van hoogwaardige bouwprojecten. Daarom bieden wij maatwerk kunststof deuren en kozijnen van Gealan, ontworpen om aan de strenge eisen van aannemersbedrijven op de Nederlandse markt te voldoen.

Waarom Flevo Kozijnenfabriek voor Aannemersbedrijven?

1. Op Maat gemaakte oplossingen:

Onze kunststof deuren en kozijnen worden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij de specificaties van elk bouwproject. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of uitbreiding, wij bieden flexibele oplossingen die aan de unieke behoeften van aannemersbedrijven voldoen.

2. Gealan: innovatie en betrouwbaarheid:

Als geautoriseerde partner van Gealan, een toonaangevende naam in de branche, garanderen wij innovatieve en betrouwbare producten. De profielsystemen van Gealan staan bekend om hun duurzaamheid, energie-efficiëntie en uitstekende prestaties, wat van vitaal belang is voor succesvolle bouwprojecten.

3. Duurzaamheid als hoeksteen:

Duurzaamheid staat centraal in onze productieprocessen. Onze kunststof deuren en kozijnen worden vervaardigd met materialen die niet alleen milieuvriendelijk zijn maar ook lang meegaan, waardoor ze een verstandige keuze zijn voor aannemersbedrijven die waarde hechten aan duurzame oplossingen.

4. Kwaliteit voor de Nederlandse markt:

Wij begrijpen de specifieke eisen van de Nederlandse markt en leveren kozijnen en deuren die niet alleen aan alle bouwvoorschriften voldoen, maar ook stijlvol en functioneel zijn. Onze producten dragen bij aan de algehele esthetiek en duurzaamheid van het project.

Ontdek de Flevo Kozijnenfabriek Ervaring

Bij Flevo Kozijnenfabriek geloven we in samenwerking met aannemersbedrijven om succesvolle projecten te realiseren. Ons team van experts staat klaar om uw visie te vertalen naar hoogwaardige kunststof deuren en kozijnen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Flevo Kozijnenfabriek de partner kan zijn die uw bouwproject naar nieuwe hoogten tilt.

Adres

Flevo Kozijnenfabriek BV
De Steiger 128A
1351 AL Almere

Contact

T: 036 744 16 16
E: info@flevokozijnenfabriek.nl

Openingstijden
ma t/m vr: 08:00u - 17:00u

Showroom bezoek
op afspraak

Locatie